بلیط هواپیما و هتل

بلیط هواپیما و هتل

ویزا اکراین

اصل پاسپورت با سه صفحه خالی و اعتبار بالای 4ماه + دو قطعه عکس 3x4 گردش حساب
یکماهه آخر با مانده حداقل 11 میلیون تومان به لاتین یا تمکن مالی + گواهی اشتغال به کار یا
جواز کسب یا اساسنامه شرکت + کپی از صفحات 1 و 2 شناسنامه )جداگانه( + آدرس و تلفن
محل کار و منزل + چک ضمانت شخص ثالث )کاسب معتبر( 21 میلیون تومانی
)حضور مسافر جهت مصاحبه الزامی است(
ویزای فوری فقط برای دارندگان ویزای شنگن امکان پذیر است
*حضور مسافر در ایران الزامی است*
15 روز کاری

موارد مرتبط

0 نظر
نوشتن نظر