بلیط هواپیما و هتل

بلیط هواپیما و هتل

ویزا ویتنام

کپی کارت ملی ترجمه شده پشت و رو + کپی * اصل پاسپورت + دو قطعه عکس 4
شناسنامه صفحه اول و دوم ترجمه شده + گواهی اشتغال به کار ترجمه شده + پرینت 3 ماهه گردش حساب به لاتین + حداقل موجودی 13 میلیون تومان و مشخصات فردی.

موارد مرتبط

0 نظر
نوشتن نظر