بلیط هواپیما و هتل

بلیط هواپیما و هتل

ویزا قزاقستان

اصل پاسپورت + 1 قطعه عکس 4 + تکمیل فرم مربوطه + مشخصات پرواز و نام هتل محل
اقامت در قزاقستان + تاریخ شروع ویزا )تاریخ سفر(+ تسویه کامل
مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 44 ساعت در اداره پلیس ریجستر شو.
در ویزای سه ماهه در هر بار ورود 33 روز اجازه اقامت دارد.
*حضور مسافر در ایران الزامی است*

موارد مرتبط

0 نظر
نوشتن نظر