بلیط هواپیما و هتل

بلیط هواپیما و هتل

ویزا ایران

مدارک مورد نیاز برای ویزای ایران

برای اخذ ویزای ایران در هنگام ورود مدارک زیر لازم است :
ویزای ورودی ایران ۳۰ روزه صادر می شود و در صورت نیاز تا ۱۴ روز افزایش می یابد و در صورتی که سفر شما طولانی تر شد، بهتر است که ویزای توریستی دریافت کنید.
توجه داشته باشید که در صورتی که ویزای ایران شما در هنگام ورود رد شود، مسئولیت پرواز برگشت و هزینه های دیگر برعهده خود شما خواهد بود.

فهرست مدارک لازم برای ویزای ایران در هنگام ورود:


۱)    گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
۲)    بلیط بازگشتی تایید شده
۳)    یک عکس برای فرم درخواست ویزا ایران
۴)    هزینه تمبر ویزا که به ویزا و گذرنامه ایران در فرودگاه پرداخت می شود. هزینه ویزا فرودگاه ایران بستگی به ملیت متقاضی دارد.
۵)    نامه دعوتنامه یا کوپن رزرو هتل نامه دعوت نامه باید از آژانس مسافرتی ایران به وزارت امور خارجه ایران حداقل ۴۸ ساعت قبل از ورود به

فرودگاه ایران ارسال شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

انواع ویزای ایران:

ویزای ورود
ویزای حمل ونقل
ویزای کار
ویزای فرودگاهی با ویزای مسافرتی
ویزای زیارتی
ویزای توریستی
ویزای ترانزیت
ویزا برای ورود به تجارت آزاد و مناطق صنعتی ایران
ویزای دانشجویی
ویزای دیپلماتیک و خدماتی
ویزای مطبوعات
ویزای دانشجویی

ویزای توریستی (یکبار ورود یا چندبار ورود)

یک ویزای توریستی توسط اتباع خارجی که مایل به سفر به ایران برای اهدافی مانند بازدید از خانواده و دوستان خود در ایران به صورت فردی یا گروهی هستند. مورد نیاز است حداکثر مدت زمان اقامت برای ویزای توریستی ۳۰ روز است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی:

۱.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۲.    ۳ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۳.    فرم تکمیل ویزا
۴.    هزینه ویزا
۵.    پرداخت پاکت نامه با آدرس و پیش پرداخت هزینه کافی برای پرداخت پست الکترونیک ثبت شده.

*در صورت لزوم مصاحبه

ویزای ورودی( یکبار ورود یا چندبار ورود)

ویزای ورودی به طور موثر یک ویزای کسب و کار است. اتباع خارجی خواستار سفر به ایران برای اهداف اقتصادی، تجاری، فرهنگی یا صنعتی هستند. این نوع ویزا برای کسانی است که در کنفراس های اقتصادی یا فرهنگی و یا شرکت کنندگان در رویدادهای ورزشی حضور دارند. طول مدت اقامت معمولا ۳۰ روز است. بازدیدکنندگان تجاری باید یک نامه دعوت نامه از شرکت / سازمان دریافت کنند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ورودی:

۱.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۲.    ۳ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۳.    فرم تکمیل ویزا
۴.    هزینه ویزا
۵.    پرداخت پاکت نامه با آدرس و پیش پرداخت هزینه کافی برای پرداخت پست الکترونیک ثبت شده.
*در صورت لزوم مصاحبه

ویزای مطبوعات

ویزای مطبوعات که مخصوص روزنامه نگاران خارجی است، با استفاده از این نوع ویزا می توانند با سفر به ایران در زمینه کسب و کار خود یا گذاراندن یک دوره آموزشی مربوط به حرفه خود هستند، شرکت کنند. درخواست ویزای مطبوعاتی باید به بخش مطبوعات سفارت داده شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مطبوعات:

۱.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۲.    ۲ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۳.    فرم تکمیل ویزا
۴.    هزینه ویزا
*در صورت لزوم مصاحبه

ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت برای اتباع خارجی که قصد عبور از ایران را در مسیر خود به یک کشور سوم را دارند، در یک مدت محدودی صادر می‌شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ترانزیت:

۱.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۲.    ۳ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۳.    فرم تکمیل ویزا
۴.    هزینه ویزا
۵.    پرداخت پاکت نامه با آدرس و پیش پرداخت هزینه کافی برای پرداخت پست الکترونیک ثبت شده.
*در صورت لزوم مصاحبه

ویزا اجازه کار

ویزای اجازه کار تمام اتباع خارجی است که قصد دارند در ایران کار کنند. شرکتی را که قصد دارید در ایران در آن کار کنید. باید مجوز کار خود را قبل از اینکه برای ویزای مجوز کار درخواست کنید، را به امور خارجه جهت اخذ ویزا ارائه دهد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اجازه کار:

۱.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۲.    ۳ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۳.    کپی پاسپورت
۴.    فرم تکمیل ویزا
۵.    هزینه ویزا
۶.    پرداخت پاکت نامه با آدرس و پیش پرداخت هزینه پست الکترونیک ثبت شده.
*در صورت لزوم مصاحبه

ویزای زیارتی

ویزای زیارتی به منظور بازدید از مکان های مقدس در ایران و ویزای زیارتی برای زائران مسلمان خارجی صادر می‌شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای زیارتی:

۱.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۲.    ۳ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۳.    فرم تکمیل ویزا
۴.    هزینه ویزا
۵.    پاکت نامه را با آدرس و پیش پرداخت هزینه مناسب برای پوشش هزینه پست های ثبت شده.
*در صورت لزوم مصاحبه

ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی برای اتباع خارجی که قصد تحصیل در جمهوری اسلامی ایران را دارند صادر می شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی:

۱.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۲.    ۲ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۳.    کپی پاسپورت
۴.    فرم تکمیل ویزا
۵.    هزینه ویزا
۶.    پذیرش از مرکز آموزشی معتبر
*در صورت لزوم مصاحبه

ویزای دیپلماتیک و خدمات

یک ویزای دیپلماتیک و خدماتی توسط صاحبان گذرنامه های دیپلماتیک و خدماتی که قصد سفر به ایران را دارند یا برای شرکت در دیدار رسمی ایران و یا در ماموریت دیپلماتیک یا کنسولی کار می کنند مورد نیاز است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دیپلماتیک و خدمات

۱.    یک یادداشت رسمی کلامی وزارت امور خارجه
۲.    دو فرم تکمیل درخواست ویزا
۳.    گذرنامه معتبر، حداقل ۶ ماه
۴.    ۲عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۵.    هزینه ویزا (در صورت لزوم)

ویزای حمل ونقل

ویزای حمل ونقل برای رانندگان حمل و نقل خارجی صادر می شود که به ایران می آیند. قبل این گونه ماموریت ها لازم است که با کشور ایران هماهنگ شوند.
مدارک مورد نیاز:
۱.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۲.    ۳ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۳.    فرم تکمیل ویزا
۴.    هزینه ویزا
۵.    پرداخت پاکت نامه با آدرس و پیش پرداخت هزینه کافی برای پرداخت پست الکترونیک ثبت شده.
۶.    داشتن برای کشور سوم برای رانندگان که حمل و بار به مقصد در کشورهای دیگر
* در صورت لزوم مصاحبه

ویزا فرودگاهی

ویزای فرودگاهی بر دونوع است:
۱)    ویزای فرودگاهی برای ۷۲ ساعت برای بازرگانان در فرودگاه مهرآباد صادر می شود.
۲)    ویزای حمل ونقل فرودگاهی برای ۴۸ ساعت به متقاضیانی که قصد عبور از ایران را دارند صادر می شود.

مدارک مور نیاز مورد نیاز جهت اخذ ویزای فرودگاهی:

۱.    فرم درخواست ویزا در فرودگاه تکمیل شود.
۲.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۳.    ۲ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۴.    هزینه ویزا
۵.    کپی پاسپورت
۶.    بلیط تایید شده به کشور سوم برای متقاضیان ویزای مسافتی ۴۸ ساعته
۷.    بلیط تایید شده برای متقاضیان ویزای ۷۲ ساعته و یک درخواست کتبی توسط حامی ایرانی باید به بخش پاسپورت و ویزا – وزارت امور خارجه در شعبه فرودگاه مهرآباد ارسال شود..

ویزای ورود برای تجارت آزاد و مناطق صنعتی ایران

این ویزا به مدت ۲ هفته در بنادر ورود به مناطق آزاد تجاری و صنعتی ایران (جزیره کیش، جزیره قشم و بندر چابهار) صادر می شود و بنا بر درخواست مقامات این منطقه تا شش ماه افزایش می یابد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ورود برای تجارت آزاد و مناطق صنعتی ایران:

۱.    فرم درخواست ویزا در فرودگاه تکمیل شود.
۲.    گذرنامه معتبر حداقل شش ماه اعتبار
۳.    کپی پاسپورت
۴.    ۲ عکس ۴*۳( عکس باید جدید باشد)
۵.    هزینه ویزا

برخی نکات درمورد اخذ ویزای ایران

شما باید یک دعوتنامه از طرف حامی مالی در ایران دریافت کنید. برای ویزای توریستی، حامی مالی معمولا یک اپراتور تور یا یک هتل می باشد.
توجه: ایران برای مسافران زن بسیار امن است. زنان در عکس های درخواست ویزا باید پوشیده باشند و روسری داشته باشند. زمینه عکس باید سفید باشد.

 

موارد مرتبط

0 نظر
نوشتن نظر